Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links | Culinaire Top 50 |

U bent hier: Home/ Kooktips/ Paprika Ontvellen


Paprika Ontvellen

Paprika Ontvellen

Leg de paprika's gedurende 15 minuutjes onder de grill. Keer ze regelmatig om. Haal ze uit de grill en bedek ze met een propere theedoek. Laat ze zo 5 minuutjes liggen zodat de damp het vel zacht kan maken. Je kan nu het vel makkelijk van de paprika's halen.

Een 2e manier om Paprika te ontvellen


Koop je paprika’s als ze goedkoper zijn. Halveer de paprika’s en haal de zaadjes eruit. Gewoon invriezen, en enige tijd voor gebruik uit de diepvries halen. Goed afdeppen met keukenpapier en ontvellen gaat heel gemakkelijk. Dit is heel praktisch om in stoofpotjes of sauzen te gebruiken, en ook veel goedkoper dan onder de grill of met een gasbrander

Tip ingezonden door Annette van Hoogendorp



















Home | Links | Culinaire Top 50 |

©2004-2013| Disclaimer en Privacy