Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links | Culinaire Top 50 |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Varkenshaasje met Rode Porto


Varkenshaasje met Rode Porto

Varkenshaasje met Rode Porto

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 1 varkenshaasje
- 25 cl rode porto
- 100 gr kruidenboter
- peper en zout
- rode peperbolletjes voor de afwerking
- een pakje jachtsaus
- een scheutje cognac

Bereidingswijze

Bak het varkenshaasje lichtbruin aan alle kanten. Kruiden met peper en zout. Maak de jachtsaus volgens de instructies op het pakje. Blus het varkenshaasje met een scheut rode porto. Voeg wat kruidenboter toe en laat even bakken. Giet het braadvocht bij de jachtsaus. Herhaal dit tot alle porto en kruidenboter op is. Voeg een scheutje cognac toe aan de saus. Snij het varkenshaasje in plakjes, giet er de saus over en werk af met de rode peperbolletjes.



















Home | Links | Culinaire Top 50 |

©2004-2013| Disclaimer en Privacy