Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Dessert en Gebak/ Truffels


Truffels

Ingredienten

Voor 50 Truffels:

- 100 gram pure chocolade
- 100 gram melkchocolade
- 150 gram boter of margarine
- 150 gram poedersuiker
- 50 gram fijngemalen amandelen
- 2 eierdooiers
- cacaopoeder

Bereidingswijze

Smelt beide soorten chocolade boven kokend water (au bain-marie). Neem van het vuur en meng er eerst de boter, dan de eierdooiers en de suiker onder. Meng er tenslotte het amandelpoeder onder. Vorm onregelmatige balletjes die een beetje afgeplat worden. Rol deze in gesuikerd cacaopoeder en laat ze goed opstijven onderin de koelkast.

Culinaire Informatie

Au Bain-Marie



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy