![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Tomaten Bleekselderijsap
IngredientenVoor 2 Personen:- 3 stengels bleekselderij - 4 rijpe vleestomaten - Versgemalen witte peper - zeezout BereidingswijzeSchil de bleekselderij, was de tomaten en snij ze in stukken.Doe de stukken allemaal na elkaar in de sapcentrifuge en vang het uitgeperste vocht op. Breng op smaak met peper en zout. Het sap over 2 glazen verdelen en direct opdrinken, anders gaan alle vitamines verloren.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |