Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Toast Champignons


Toast Champignons

Toast Champignons

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 500 gr champignons
- 1/2 citroen
- peper en zout
- 4 sneedjes wit brood
- bakboter
- 1 kleine ui (gesnipperd)
- 1 bouillonblokje (vlees)

Bereidingswijze

Maak de champignons proper en verwijder de steeltjes. Snij de champignons in plakjes en bak ze samen met de ui en het verkruimelde bouillonblokje in een braadpan met de boter mooi bruin. Kruiden met zout en veel peper. Toast ondertussen de sneedjes brood. Schik de champignons op de toasts en besprenkel met wat citroensap.

TIP: Als je merkt dat de champignons tijdens het bakken erg veel water afgeven, laat de pan dan gewoon op het vuur staan tot het water is verdampt. Voeg een klein beetje boter toe en bak de champignons zoals beschreven in het recept.

Kooktip

Champignons - Hoe te Kuisen?



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy