![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Tandoori Kippespiesjes (Indisch)
IngredientenVoor 2 Personen:- 1 kipfilet - 3 soeplepels tandoori kruiden - 5 soeplepels olijfolie - 1 dl water - peper en zout - sate stokjes - 1 ajuin (in 4 gesneden, uit elkaar gehaald) BereidingswijzeSnij de kipfilet in blokjes. Rijg de blokjes afwisselend met een partje ajuin aan de sate stokjes. Maak een marinade met de olijfolie, het water en de kruiden. Leg de spiesjes in een schotel en overgiet met de marinade. Laat minstens 4 uur trekken in de koelkast. (Een hele nacht is nog beter) Bak de spiesjes op de BBQ of op de grill.KooktipBBQ - Help mijn houten spiesjes branden!
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |