Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen


St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 12 St-Jacobsvruchten
- 12 stukjes oesterzwam
- 25 cl droge witte wijn
- 20 cl room
- 2 sjalotjes (fijngehakt)
- bakboter
- 1 theelepel currypoeder
- zout en peper

Bereidingswijze

Verhit wat boter in een koekenpan en fruit hierin de St-Jacobsvruchten en de sjalotjes. Voeg de witte wijn, de room en het currypoeder toe en laat even sudderen. Bak de oesterzwammen mooi bruin in een andere pan en kruid deze met ruim peper. Leg de St-Jacobsschelpen op een bord samen met de oesterzwammen en giet er de saus overheen. Eventueel afwerken met wat verse peterselie.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy