![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Sate van Gemarineerd Varkenshaasje
IngredientenVoor 2 Personen:- 1 varkenshaasje - 2 eetlepels tomatenketchup - 2 eetlepels ketjap - 4 eetlepels olijfolie - peper en zout - 2 teentjes knoflook (in plakjes gesneden) - 1 ui (in partjes) BereidingswijzeSnij het varkenshaasje in blokjes en doe ze in een kom. Voeg de tomatenketchup, ketchap, olijfolie en knoflook toe en zet goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en laat minstens 1 uur marineren. Steek de blokjes varkenshaas om en om met de partjes ui aan spiesjes. Bak de spiesjes op de barbecue of op de grill.Culinaire InformatieKetjapKooktipBBQ - Help mijn houten spiesjes branden!
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |