Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Russische Patatjes


Russische Patatjes

Russische Patatjes

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 8 grote aardappelen
- 1 eigeel
- aardappelzetmeel
- peper en zout

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar en giet ze af. Prak ze fijn met een vork,voeg het eigeel toe en kruid met peper en zout. Voeg aardappelzetmeel toe onder voortdurend prakken totdat je een plakkerige massa bekomt. Strijk alles uit op een plaat zodat je een vierkante vorm bekomt. (dikte 2cm). Laat het geheel afkoelen en opstijven (niet in de koelkast!). Snij er blokjes van 2 op 2 cm van. Deze frituur je op 180 graden totdat ze een bruin jasje krijgen.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy