Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Brood en Broodbeleg/ Rabarberconfituur


Rabarberconfituur

Rabarberconfituur

Ingredienten


- 1 Kg Rabarber
- 1 Kg confituursuiker
- geraspte schil van 1 sinaasappel
- sap van 1/2 citroen

Bereidingswijze

Kuis de rabarber, snij hem in stukken en spoel goed af. Doe de rabarber samen met de suiker, de appelsienschil en het citroensap in een kookpot en zet alles goed onder elkaar. Breng zachtjes aan de kook en laat alles 4 minuutjes pruttelen onder voortdurend roeren met een houten lepel. Voorzie enkele propere glazen potjes en vul deze met de nog warme confituur. Doe de dekseltjes op de potjes en draai deze om. Laat de confituur zo af koelen.

Kooktip

Confituur en Gelei Maken



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy