Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Provencaalse Langousten


Provencaalse Langousten

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 2 langoesten
- 1 dl witte wijn
- 1 soeplepel citroensap
- 120 gr boter
- 1 soeplepel Provencaalse kruiden
- peper en zout
- kervel ter garnering

Bereidingswijze

Kook de langousten gedurende 9 minuutjes in wat water. Laat ze uitlekken en wat afkoelen. Snij ze overlangs door, verwijder het darmkanaal en breng op smaak met peper en zout. Zet ze 8 minuutjes in een voorverwarmde oven van 180 graden. Verwarm ondertussen de witte wijn en het citroensap en werk deze saus op met de boter. Voeg er de provencaalse kruiden aan toe. Serveer de langousten met deze saus en werk af met wat kervel.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy