![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Pizzadeeg Basisrecept
IngredientenVoor 4 pizzabodems 25cm:- 450 gram bloem - 1/2 tl gedroogde gist - 3 dl lauw water - snufje suiker - 1 tl zout - 2 el olijfolie BereidingswijzeDoe het lauwe water in een maatbeker en voeg de gist en suiker toe. Laat 10 minuutjes staan tot het schuimig wordt.Zeef de bloem met het zout in een kom, maak een kuiltje in het midden en giet er geleidelijk het gistwater en olijfolie in. Roer alles tot een glad deeg. Kneed het deeg op een met bloem bestoven werkblad 10 minuten tot het glad en elastisch is. Leg het deeg in een met bloem bestoven kom, dek het af en laat het 1.5 uur op een warme plek rijzen. Kneed het deeg nog 2 minuutjes en verdeel in 4 gelijke delen. Rol elk stuk uit met de deegroller tot een lap van 25cm doorsnede. Enkele PizzareceptenPizza BolognesePizza Hawai Pizza Salami Mini Pizza's
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |