![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Pittige Wildbouillon met Paddestoelen
IngredientenVoor 4 Personen:- 2 fijngesneden sjalotjes - 250 g schoongeborstelde gesorteerde paddenstoelen grof gesneden - olijfolie - verse marjolijn tijm en salie fijngesneden - 1.5 L krachtige wildbouillon - Knapperige soepbolletjes BereidingswijzeLaat de sjalotjes met de paddenstoelen even aanzweten met een paar druppeltjes olijfolie,voeg de kruiden erbij en giet hierop de bouillon. Breng het geheel aan de kook en laat een paar minuten op laag vuur trekken. Tip Serveer in voorverwarmde soepkoppen of borden, gegarneerd met kleine, Krokante soepbolletjes.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |