![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Peterseliesalade
IngredientenVoor 4 Personen:- 1 bos peterselie (fijngehakt) - 1 spaanse ajuin (in ringetjes) - 1 limoen (uitgeperst) - peper en zout BereidingswijzeMeng de peterselie, de ajuin en het limoensap goed door elkaar. Op smaak brengen met peper en zout. Koud serveren.Deze salade zorgt voor een aangenaam contrast met pikante gerechten.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |