Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Papillotte van Zalm


Papillotte van Zalm

Papillotte van Zalm

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 4 stukjes zalm
- 1 ajuin (in ringetjes gesneden)
- 4 el olijfolie
- peper en zout
- verse dille
- 4 stukjes zilverpapier (30x30cm)
- 4 schijfjes citroen

Bereidingswijze

Schik de zalm op het zilverpapier. Doe er wat uiringetjes, wat dille en peper en zout over. Leg een schijfje citroen op de vis. Overgiet met 1 el olijfolie. Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ. Opdienen in het zilverpapier.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy