Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Papillotte van Tonijnfilet


Papillotte van Tonijnfilet

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 4 stukjes tonijnfilet
- 1 ajuin (in ringetjes gesneden)
- 4 el olijfolie
- peper en zout
- 1/2 rode paprika (in reepjes)
- 4 champignons (in schijfjes)
- 4 stukjes zilverpapier (30x30cm)
- provencaalse kruiden

Bereidingswijze

Schik de tonijn op het zilverpapier. Doe er wat uiringetjes, wat paprikareepjes en peper en zout over. Leg de schijfjes champignons op de vis en breng op smaak met provencaalse kruiden. Overgiet met 1 el olijfolie. Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ. Opdienen in het zilverpapier.

Kooktip

Champignons - Hoe te Kuisen?



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy