Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Papillotte van Kabeljauwfilet


Papillotte van Kabeljauwfilet

Papillotte van Kabeljauwfilet

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 4 stukjes kabeljauwfilet
- 1 ajuin (in ringetjes gesneden)
- 4 el olijfolie
- peper en zout
- 8 zongedroogde tomaatjes
- 4 stukjes zilverpapier (30x30cm)
- 2 teentjes knoflook (in schijfjes)
- oregano

Bereidingswijze

Schik de kabeljauw op het zilverpapier. Doe er wat uiringetjes, wat zongedroogde tomaatjes en peper en zout over. Leg de schijfjes knoflook op de vis en breng op smaak met oregano. Overgiet met 1 el olijfolie. Vouw het zilverpapier dicht en leg gedurende 20 minuutjes in de voorverwarmde oven (200 graden) of op de BBQ. Opdienen in het zilverpapier.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy