Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links | Culinaire Top 50 |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Muntsaus


Muntsaus

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 2 theelepels verse muntblaadjes (heel fijngehakt)
- 1 theelepel poedersuiker (gezeefd)
- 5 cl azijn
- 5 cl mineraalwater

Bereidingswijze

Roer de gezeefde poedersuiker door de muntblaadjes en voeg geleidelijk de azijn en het water toe. Gebruik eventueel wat meer water als u de saus wat te sterk van smaak vindt. Laat de saus ongeveer 3 uur op een koele plaats trekken.

Deze saus is erg lekker bij gebraden wild of lamsvlees.

Voorbeeldrecept: Lamsbout op Engelse Wijze.



















Home | Links | Culinaire Top 50 |

©2004-2013| Disclaimer en Privacy