![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Martino (Belgisch)
Het broodje Martino is een typisch Belgisch broodje. Je kan het kopen in elke snackbar in Belgie. Sommigen lusten het graag erg pikant, maar dat kan je natuurlijk zelf beslissen. IngredientenVoor 2 Personen:- 1 stokbrood - 150 gram americain prepare - 1 ajuin (gesnipperd) - 1 augurk (in schijfjes) - mosterd - ketchup - tabasco - peper en zout - cayennepeper - worchestersaus BereidingswijzeSnij het stokbrood in 2 stukken en snij elk stuk open. Beleg met de americain prepare en bedruppel met worchestersaus. Doe er wat mosterd en ketchup op en beleg met de ajuinsnippers en de schijfjes augurk. Kruiden naar smaak met peper, zout, cayennepeper en tabasco.Variatie: leg er ook eens wat ansjovis tussen. Culinaire InformatieWorcestersaus
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |