Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Aperitiefhapjes en Tapas/ Lepelhapjes met Scampi 2


Lepelhapjes met Scampi 2

Lepelhapjes met Scampi

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 16 scampi (gepeld)
- bakboter
- 2 eetlepels ketchup
- 20 cl room
- paprikapoeder
- 1 theelepel currypoeder

Bereidingswijze

Verwarm de bakboter in een pan tot de schuim is verdwenen. Bak de scampi langs beide kanten mooi aan. Kruiden met wat paprikapoeder. Neem de pan van het vuur, neem de scampi eruit en doe er de ketchup en de room in. Voeg er het currypoeder bij en roer tot een gladde saus. Zet de saus nog een minuutje op een laag vuurtje onder voortdurend roeren. Leg in elke lepel 1 scampi met een beetje saus.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy