Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Lauwe Kreeft met Tuinkruiden


Lauwe Kreeft met Tuinkruiden

Lauwe Kreeft met Tuinkruiden

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 1 kreeft (vers of diepvries)
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel basilicum
- 2 theelepels peterselie
- 1 theelepel dille
- 2 eetlepels olijfolie

Voor de garnering:

- enkele blaadjes basilicum
- een plukje peterselie

Bereidingswijze

Breng een pot water aan de kook en kook de kreeft 10 minuten. Halveer de kreeft overlangs met een scherp mes. Haal er het darmkanaal en de ingewanden uit. Hak al de kruiden fijn en roer er de olijfolie onder. Leeg de kreefthelften in een ovenschotel en schep er het kruidenmengsel overheen. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg er de kreeft 10 minuutjes in. Garneer met het plukje peterselie en enkele blaadjes basilicum. Dien warm op.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy