Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Kogelbiefstuk met Champignons


Kogelbiefstuk met Champignons

Kogelbiefstuk met Champignons

Ingredienten

Voor 1 Persoon:

- 2 el olijfolie
- 1 kogelbiefstuk van 100 g
- Vers gemalen peper en zeezout
- 15 champignons in vieren gesneden
- 1 sjalotje fijn gesneden
- 1 el peterselie fijn gehakt

Bereidingswijze

De olijfolie verhitten in een koekenpan met antiaanbaklaag.
De biefstuk bestrooien met peper en in 2-3 minuten aan beide kanten krokant en bruin aanbakken.
Bak de biefstuk niet te gaar.

Uit de pan nemen en bestrooien met peper en zout.
Warm houden.

In dezelfde olie de sjalot en de champignons goudbruin bakken en bestrooien met peper en zout.
Op het laatst de peterselie erover strooien.

De biefstuk samen met de champignons serveren.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy