Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Knapperige Zalmpakketjes


Knapperige Zalmpakketjes

Ingredienten

Voor 8 Personen:

- 8 zalmfilets van 100 gr
- 8 vellen filodeeg
- 100 gr gesmolten boter
- 4 el gesnipperde dille
- 4 el gesnipperde bieslook
- 4 el gesnipperde peterselie
- 1 krop eikenbladsla
- 2 tomaten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200C.

Elke zalmfilet in 3 reepjes snijden. Filodeeg in 3 gelijke stukken snijden, met boter bestrijken en op elk stuk een reepje zalm leggen. Hierop de gesnipperde groene kruiden leggen. Deeg oprollen en bestrijken met wat boter. Ongeveer 8 minuten in de hete oven bakken.

Serveren op een bordje met de eikenbladsla en stukjes tomaat.

Auteur: Chef-kok Stef Lauryssen.

Culinaire Informatie

Filodeeg en Brickdeeg



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy