Aangepast zoeken
Eenvoudige en Lekkere Recepten
Home
|
Links
|
Recepten:
» Aperitiefhapjes en Tapas
» Bijgerechten
» Brood en Broodbeleg
» Cocktails en Dranken
» Desserten en Gebak
» Hoofdgerechten
» Ontbijt en Lunch
» Sauzen en Dips
» Soepen
» Voorgerechten
Recepten Specials:
» BBQ (Barbecue)
» Dieet en Afslankrecepten
» Gourmet
» Halloween
» Kerstmenu's en Kerstrecepten
» Op Grootmoeders Wijze
» Paasmenu en Ei Gerechten
» Sapcentrifuge Recepten
» Sinterklaas
» Thanksgiving
» Valentijn
» Winterse Recepten en Wild
» Zomerse Gerechten
Culinaire Informatie:
» Basisrecepten
» Ingredienten en Kruiden
» Keukentermen
» Kooktips
» Belgische Bieren
U bent hier:
Home/
Recepten/
Sauzen en Dips/
Kaassaus
Kaassaus
Ingredienten
Voor 2 Personen:
- 1 pakje witte saus of verse
Bechamelsaus
- 50 gram gemalen kaas
- peper en zout
- muskaatnoot
- 1 theelepel mosterd
Bereidingswijze
Maak de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje (of maak verse bechamelsaus). Voeg de kaas eraan toe en roer tot de kaas is gesmolten. Schep de mosterd erdoor. Kruiden met wat peper, zout en muskaatnoot.
Voorbeeldrecept:
Witloof met Hesp en Kaassaus (Belgisch)
Home
|
Links
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy