Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Jagersaus


Jagersaus

Jagersaus

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 1 gele paprika (in reepjes)
- 200 gr champignons (in schijfjes)
- 1 ajuin (gesnipperd)
- 20 cl rode wijn
- 10 cl water
- 1 bouillonblokje (vlees)
- 1 blikje tomatenconcentraat
- peper en zout
- dragon
- bakboter

Bereidingswijze

Smelt de bakboter in een kookpot en fruit er de paprika, champignons en de ajuin enkele minuutjes in aan. Voeg de wijn, het water, het tomatenconcentraat en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat 20 minuutjes pruttelen. Breng de jagersaus op smaak met peper en zout en wat dragon. Dik de saus eventueel nog wat aan.

Kooktip

Champignons - Hoe te Kuisen?



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy