Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Dessert en Gebak/ IJs met Frambozensaus


IJs met Frambozensaus

IJs met Frambozensaus

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 4 bolletjes vanille ijs
- 1 handvol frambozen
- 1 eetlepel suiker
- 3 eetlepels water

Bereidingswijze

Was de frambozen en doe ze in een klein pannetje. Doe het water en de suiker erbij en verwarm op een klein vuurtje. Laat alles 5 minuutjes pruttelen en roer af en toe. Giet de saus door een zeef en hou het nat bij.

Schep 1 bolletje ijs in een glas en giet er wat van de frambozensaus overheen. De saus kan zowel koud als warm worden gebruikt.

De liefhebbers kunnen er nog wat slagroom op doen.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy