Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Soepen/ Heldere Visbouillon met Tarbot en Groentereepjes


Heldere Visbouillon met Tarbot en Groentereepjes

Heldere Visbouillon met Tarbot en Groentereepjes

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 1.5 L visbouillon
- 200 g superverse tarbotfilet in reepjes
- 50 g winterwortel in luciferdunne reepjes
- 50 g lichtgroen van prei in luciferdunne reepjes
- 50 g knolselderij in luciferdunne reepjes
- 50 g ui zeer fijn gesneden
- 1 el bladselderij fijngesneden
- 3 druppels Pernod of Ricard

Bereidingswijze

In een aparte pan 100 ml visbouillon verwarmen en de tarbotreepjes hierin 1 minuut laten garen.
Laten afkoelen en in voorverwarmde koppen scheppen.

De visbouillon verhitten en de groentereepjes hierin 1- 2 minuten laten garen.
De selderij erbij strooien en het geheel op smaak controleren.
Een paar druppeltjes Pernod of Ricard toevoegen.

De bouillon in de koppen scheppen en direct serveren.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy