![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Ham met Ei en Tomaat
IngredientenVoor 4 Personen:- 2 tomaten (ontveld, zonder zaadjes, in blokjes) - 4 plakjes ham - 3 eieren - 2 eetlepels olijfolie - 1 teentje knoflook (geperst) - 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) - peper en zout BereidingswijzeVerwarm de olijfolie in een koekenpan en bak er de tomaten wat in aan. Voeg de knoflook en de eitjes toe en bak het geheel onder voortdurend omroeren tot het ei gestold is. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de ham in roosjes en vul ze met het roerei mengsel. Werk af met wat peterselie.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |