Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Aperitiefhapjes en Tapas/ Ham met Ei en Tomaat


Ham met Ei en Tomaat

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 2 tomaten (ontveld, zonder zaadjes, in blokjes)
- 4 plakjes ham
- 3 eieren
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
- peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak er de tomaten wat in aan. Voeg de knoflook en de eitjes toe en bak het geheel onder voortdurend omroeren tot het ei gestold is. Breng op smaak met peper en zout. Vouw de ham in roosjes en vul ze met het roerei mengsel. Werk af met wat peterselie.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy