Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Groene Tagliatelli met Zalm


Groene Tagliatelli met Zalm

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 250 gram groene tagliatelli
- 100 gram verse zalmfilet (in dunne reepjes gesneden)
- 50 gram champignons (in plakjes gesneden)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel witte wijn
- scheutje room
- cayennepeper en zout
- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een pan en bak er de champignons in. Blus met de wijn en voeg de room toe. Breng op smaak met wat cayennepeper en zout. Voeg de reepjes zalmfilet toe en laat enkele minuutjes garen.

Kook de tagliatelli beetgaar volgens de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

Schik de groene tagliatelli op een bord en schep er de saus over. Garneer met de peterselie.

Culinaire Informatie

Pasta - Pastasoorten



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy