Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Gratin Aardappelen


Gratin Aardappelen

Gratin Aardappelen

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 8 aardappelen (geschild)
- 2 ajuinen (gesnipperd)
- 20 cl room
- 150 gram gemalen kaas
- peper en zout
- nootmuskaat

Bereidingswijze

Snij de aardappelen in schijfjes en kook ze gedurende 10 minuutjes. Schik de aardappelschijfjes in een vuurvaste schaal. Doe er de ajuinsnippers en de room bij. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Dek het geheel af met de gemalen kaas. Bak de schotel gedurende 30 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy