Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Gevulde Portobellos


Gevulde Portobellos

Gevulde Portobellos

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 300 ml kippenbouillon
- 8 portobello ontdaan van het steeltje
- 200 ml room
- 1 ei
- Zout en peper
- 1/2 bosje peterselie fijngehakt
- 1/2 bosje basilicum fijngehakt
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 4 plakjes coppa di parma
- 100 gram gruyere

Bereidingswijze

Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignonkoppen toe.
Kook ze gaar en schep ze uit de fond op een handdoek of een keukenpapiertje.

Meng de room, zout en peper en het ei tot een homogene massa.
Pluk de kruiden, was ze, hak ze klein en voeg ze aan de massa toe.
Snipper het teentje knoflook en snij de coppa in blokjes.
Meng alles, met de gruyere, door elkaar en vul de champignons ermee.

Verwarm een oven voor op 180 graden en gaar hier de champignons in.
Als de massa stolt zijn de champignons gaar.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy