![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Gevulde Portobellos
IngredientenVoor 4 Personen:- 300 ml kippenbouillon - 8 portobello ontdaan van het steeltje - 200 ml room - 1 ei - Zout en peper - 1/2 bosje peterselie fijngehakt - 1/2 bosje basilicum fijngehakt - 1 teentje knoflook gesnipperd - 4 plakjes coppa di parma - 100 gram gruyere BereidingswijzeBreng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignonkoppen toe.Kook ze gaar en schep ze uit de fond op een handdoek of een keukenpapiertje. Meng de room, zout en peper en het ei tot een homogene massa. Pluk de kruiden, was ze, hak ze klein en voeg ze aan de massa toe. Snipper het teentje knoflook en snij de coppa in blokjes. Meng alles, met de gruyere, door elkaar en vul de champignons ermee. Verwarm een oven voor op 180 graden en gaar hier de champignons in. Als de massa stolt zijn de champignons gaar.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |