![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Gevulde Meloen
IngredientenVoor 2 Personen:- 1 kleine meloen - 1 eetlepel rozijntjes - 1 banaan (in schijfjes) - 2 eetlepels likeur (grand marnier, amaretto,...) - enkele muntblaadjes BereidingswijzeHalveer de meloen en haal er met een theelepeltje de zaadjes uit. Haal het vruchtvlees uit de meloen met een aardappelboor zodat je mooie bolletjes krijgt. Schik de lege meloenhelften op een bordje. Meng de meloenbolletjes met de rozijnen, de banaanschijfjes en de likeur en laat een uurtje trekken. Schep het mengsel in de meloenhelften en werk af met enkele muntblaadjes.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |