Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Gevulde Eitjes


Gevulde Eitjes

Ingredienten

Voor 3 Personen:

- 6 eieren
- 75 gr boter
- 1 el mosterd
- 1 el kappertjes
- 3 el geraspte oude kaas
- 2 el bieslook (gesnipperd)
- zout en peper

Bereidingswijze

Kook de eitjes 10 minuten, houd ze onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eitjes en doe de dooier eruit. Prak de dooiers fijn en meng er 50gr boter, de mosterd, kappertjes, kaas en bieslook door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vul de eihelften met het mengsel en leg ze in een ovenschaal. Verdeel de rest van de boter in blokjes over de eitjes. Bak de eitjes in 10 tot 15 minuten goudbruin.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy