Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Gevulde Champignonhoedjes


Gevulde Champignonhoedjes

Ingredienten

Voor 20 stuks:

- 150 gr fijne boontjes
- 20 champignonhoedjes
- peper en zout
- enkele druppels citroensap
- 3 tot 4 sneetjes gedroogde ham
- bakboter

Bereidingswijze

Reinig en was de boontjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water.

Stoof de champignonhoedjes in de vetstof. Kruiden met peper en zout en besprenkel met citroensap.

Giet de boontjes af en snij ze in de lengte doormidden. Snij de gedroogde ham in 20 reepjes.

Rol enkele boontjes in de ham en zet de rolletjes in de champignonhoedjes. Houd warm in de oven op 150C.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy