![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Gevogelteconsomme met Kip Komkommer en Dragon
IngredientenVoor 4 Personen:- 1/2 soepkip - 1 bosje verse dragon - 1.5 komkommer - Grof zeezout BereidingswijzeDoe de soepkip in 1,5L water, breng aan de kook en laat 2 uur zachtjes trekken.Voeg halverwege nog wat takjes dragon en een paar stukken geschilde komkommer aan de bouillon toe. Leg een schoon duizenddingendoekje in een zeef en giet de bouillon erdoor. Schil de komkommer, boor er kleine bolletjes uit met een speciaal boortje of snij er plakjes van. Ontdoe de takjes dragon van de steeltjes en hak de blaadjes grof. Snij het kippenvlees in kleine blokjes. Verwarm de bouillon en laat de kip, de dragon en de komkommerbolletjes nog even meetrekken. Breng de bouillon op smaak met zout.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |