Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Soepen/ Gevogelteconsomme met Kip Komkommer en Dragon


Gevogelteconsomme met Kip Komkommer en Dragon

Gevogelteconsomme met Kip Komkommer en Dragon

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 1/2 soepkip
- 1 bosje verse dragon
- 1.5 komkommer
- Grof zeezout

Bereidingswijze

Doe de soepkip in 1,5L water, breng aan de kook en laat 2 uur zachtjes trekken.
Voeg halverwege nog wat takjes dragon en een paar stukken geschilde komkommer aan de bouillon toe.

Leg een schoon duizenddingendoekje in een zeef en giet de bouillon erdoor.

Schil de komkommer, boor er kleine bolletjes uit met een speciaal boortje of snij er plakjes van.
Ontdoe de takjes dragon van de steeltjes en hak de blaadjes grof.
Snij het kippenvlees in kleine blokjes.

Verwarm de bouillon en laat de kip, de dragon en de komkommerbolletjes
nog even meetrekken.

Breng de bouillon op smaak met zout.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy