Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Gerookte Zalm met Kruidenkaas in een Jasje van Bladerdeeg


Gerookte Zalm met Kruidenkaas in een Jasje van Bladerdeeg

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- kant-en-klaar bladerdeeg
- 4 plakjes zalm
- kruidenkaas

voor het sausje:

- 4 eetlepels zure room
- 1 sjalotje (fijngehakt)
- 1 eetlepel verse dille (fijngehakt)
- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
- peper en zout

Bereidingswijze

Snij het bladerdeeg in vierkanten van 10cm op 10cm en beleg de helft met en stuk gerookte zalm. Besmeer met kruidenkaas en dek af met een tweede stuk bladerdeeg. Verwarm een wafelijzer en bak de bladerdeeghapjes lichtbruin.

Maak de saus door het slalotje, de peterselie, dille en zure room door elkaar te mengen. Breng het sausje op smaak met peper en zout.

Recept ingezonden door Josee.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy