![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Gegratineerde Spinazie
IngredientenVoor 4 Personen:- 1 kg spinazie (gewassen en uitgelekt) - 0.5 l Bechamelsaus - 50 gram belegen kaas (geraspt) - Boter - Paprikapoeder - Zout en peper BereidingswijzeLaat de spinazie met aanhangend vocht op hoog vuur 3 minuten onder een deksel slinken. Druk het vocht uit de afgekoelde spinazie. Hak de spinazie fijn. Bestrijk een ovenvaste schaal met boter, doe er de spinazie in, en bestrooi met zout, peper en paprikapoeder. Beleg de spinazie met vlokjes boter. Giet de saus over de spinazie en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 10 minuten onder de voorverwarmde ovengrill. Serveer meteen.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |