Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Garnalencocktail


Garnalencocktail

Garnalencocktail

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 100 gram grijze gepelde garnalen
- ijsbergsla
- 2 eieren (hardgekookt)
- 6 el cocktailsaus
- 1/2 citroen
- 1 tomaat

Bereidingswijze

Snij de ijsbergsla fijn en schik een bodempje op een bord. Prak de gekookte eitjes met een vork. Ontvel en ontpit de tomaat en snij ze in kleine blokjes. Schik het ei, de tomatenblokjes en de garnalen op het bord. Knijp er een beetje citroensap overheen en overgiet met de cocktailsaus.

Kooktips

Tomaten - Ontvellen
Ei - Koken en Kooktijden
Ei - Een Hardgekookt Ei Pellen



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy