Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Hoofdgerechten/ Frikandellen met Krieken (Belgisch)


Frikandellen met Krieken (Belgisch)

Frikandellen met Krieken (Belgisch)

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 500 gram gehakt
- 1 ei
- paneermeel
- peper en zout
- muskaatnoot
- 1 pot ontpitte krieken

Bereidingswijze

Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en wat peper, muskaatnoot en zout. Maak er balletjes van zo groot als een ping-pong balletje. Breng ruim water aan de kook en kook de balletjes 8 minuutjes. Giet het water af en laat de balletjes uitlekken. Bak ze daarna mooi bruin in een pan. Serveer met de krieken en wat brood. Je kan de krieken zowel koud als warm erbij geven.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy