Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Ontbijt en Lunch/ Focaccia met Geitenkaas en Pesto


Focaccia met Geitenkaas en Pesto

Ingredienten

Voor 8 Personen:

- 8 stuks focacciabroodjes
- 800 gr geitenkaas
- 8 eetlepels Pesto
- 200 gr veldsla
- 400 gr gekookte, fijne prinsessenboontjes
- 2 tomaten, in partjes gesneden
- 400 gr geraspte wortel
- Groenten ter garnering: radijs, olijf, preischeut, enz…

Bereidingswijze

Snij de focacciabroodjes open en bestrijk enkel de binnenkant van de onderste helft met de pesto.

De geitenkaas snij je in dunne plakjes en leg 2 stuks op elk broodje.

Verwarm de oven voor op 150° C. Plaats de broodjes met de geitenkaas in de oven gedurende 10 min. (of totdat de geitenkaas zacht geworden is.) Haal de broodjes uit de oven en plaats er de bovenste helft van het broodje bovenop.

Garneer een bordje met de beschikbare groentjes en schik de focaccia op het bord. Serveer warm.

Tip: De pesto kan eventueel vervangen worden door een tapenade.

Auteur: Chef-kok Stef Lauryssen.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy