![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Exotische Theecocktail
IngredientenVoor 2 Personen:- 20 ml Grand Marnier - 20 ml witte rum - 1/2 Liter sterke Orange Pekoethee (ijskoud) - 400 g vers exotisch fruit (ananas kiwi mango papaja vijgen lychees etc.) dun gesneden - 1 fles methode champenoise (demi-sec) BereidingswijzeVermeng de Grand Marnier en de rum met de ijskoude thee.Verdeel het gesneden fruit over de glazen en giet hier wat van de ijskoude thee op. Vul verder op met de champagne of methode champenoise en serveer direct.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |