Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Eieren Aurore


Eieren Aurore

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 4 hardgekookte eieren
- 1/8 L zure room
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels gehakte olijven
- peper en zout
- paprikapoeder
- enkele halve ontpitte olijven

Bereidingswijze

Snij de hardgekookte eieren in de lengte doormidden. Leg telkens twee eierhelften op 4 bordjes met het snijvlak naar beneden.

Meng de zure room met de mayonaise, tomatenketchup, mosterd en gehakte olijven en breng de saus op smaak met peper en zout.

Bedek de eieren met de saus en garneer met wat paprikapoeder en halve olijfjes.

Serveer met bruin brood en boter.

Kooktip

Ei - Koken en Kooktijden



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy