Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Carpaccio van Zeeduivel


Carpaccio van Zeeduivel

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 250 gr opgekuiste zeeduivelfilet (deze moet extra vers zijn)
- 50 gr parmezaanse kaas
- 3 dl olijfolie extra vierge
- enkele blaadjes jonge salade en een viooltje
- 1 dl Lindemans Geuze Cuvée René
- 1 dl limoensap
- roze peperbollen

Bereidingswijze

Vermeng de Geuze met de olijfolie en limoensap en kruid dit geheel met peper en zout. Wrijf de afgekoelde borden in met deze mengeling. Leg hierop de zeer fijn gesneden rauwe zeeduivelfilet en besprenkel de vis nog eenmaal met de geuzemengeling. Werk af met enkele roze peperbollen en een kruidenboeketje. Eventueel centraal : een viooltje.

Met dank aan Brouwerij Lindemans



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy