Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links | Culinaire Top 50 |

U bent hier: Home/ Recepten/ Aperitiefhapjes en Tapas/ Bruschetta met Tomaat en Mozarella


Bruschetta met Tomaat en Mozarella

Bruschetta met Tomaat en Mozarella

Ingredienten

Voor 6 Personen:

- 1 stokbrood
- 4 tomaten
- 1 bolletje mozarella
- 10 blaadjes verse basilicum (fijngesneden)
- 3 teentjes knoflook (geperst)
- 1 eetlepel olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze

Snij het stokbrood in sneetjes van 1.5cm en rooster deze in de broodrooster of onder de grill goudbruin. Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes. Doe ze in een kom. Snij de mozarella in kleine blokjes en voeg deze toe aan de tomaten. Roer er de basilicum, knoflook en de olijfolie door en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de broodsneetjes en zet deze gedurende 10 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 graden. Warm serveren.



















Home | Links | Culinaire Top 50 |

©2004-2013| Disclaimer en Privacy