Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Braziliaanse Sambal (Molho de pimenta)


Braziliaanse Sambal (Molho de pimenta)

Ingredienten

Voor 4 Personen:

- 3 rode pepers (fijngehakt)
- 2 uien (fijngehakt)
- snuifje zout
- 1 teentje knoflook (fijngehakt)
- sap van 2 limoentjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje verse koriander

Bereidingswijze

Wrijf de uien, het zout en de knoflook met het limoensap fijn in een vijzel. Voeg de olie, de fijngehakte peterselie, koriander en pepers toe, wrijf nogmaals goed en laat 30 minuten rusten. Verdun desgewenst met een scheutje wijnazijn.

Auteur: Chef-kok Stef Lauryssen.

Culinaire Informatie

Pepers - Omgaan met Pepers
Koriander



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy