Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links | Culinaire Top 50 |

U bent hier: Home/ Recepten/ Voorgerechten/ Bordje met Gerookte Vis


Bordje met Gerookte Vis

Bordje met Gerookte Vis

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 2 schijfjes gerookte heilbot
- 2 schijfjes gerookte zalm
- 2 stukjes gerookte forel
- 1 kerstomaatje
- 1 bosje tuinkers
- 1 potje mierikswortelsaus
- gedroogde dille
- 1 ajuin (gesnipperd)

Bereidingswijze

Schik in elk bord een stukje gerookte zalm, heilbot en forel. Garneer met een half kerstomaatje, een plukje tuinkers en een schepje mierikswortelsaus. Leg op de vis wat gesnipperde ajuin. Strooi er nog wat dille overheen.

Opgelet: de mierikswortelsaus is behoorlijk pikant!

Culinaire Informatie

Mierikswortel



















Home | Links | Culinaire Top 50 |

©2004-2013| Disclaimer en Privacy