Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Bordelaisesaus


Bordelaisesaus

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 4 sjalotjes
- 1 bakje magere spekblokjes
- 3 takjes tijm
- 20 cl rode Bordeaux en 15 cl water
- 1 vleesbouillonblokje
- peper en zout
- rode peperbolletjes

Bereidingswijze

De sjalotjes fijn malen in de keukenrobot. Spekjes goed aanbakken. Sjalotjes toevoegen en meebakken. De wijn, het water en het bouillonblokje toevoegen. Kruiden met peper en zout. Tijmtakjes erbij doen. Opkoken en 15min laten sudderen. Tijmtakjes verwijderen. Saus aandikken en afwerken met rode peperbolletjes.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy