Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Bijgerechten/ Boontjes in Tomatensaus


Boontjes in Tomatensaus

Boontjes in Tomatensaus

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 200 gr boontjes
- 2 sjalotjes (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
- snufje oregano
- mespunt spaghettikruiden
- peper en zout
- 1 el olijfolie
- 250 ml tomatenpuree

Bereidingswijze

Kook de boontjes in ruim water gedurende 15 minuutjes en giet ze af. Fruit de look en de sjalotjes even aan in de olijfolie. Voeg de tomatenpuree en de kruiden toe en breng aan de kook. Doe er de boontjes bij en laat ze nog 5 minuutjes mee koken. Breng op smaak met peper en zout.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy