![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Bolognesesaus
IngredientenVoor 2 Personen:- 1 ui - 1 teentje knoflook (geperst) - 250 gr gehakt - 1 blik tomatenblokjes (of verse tomaten) - 1 doosje tomatenpuree - spaghettikruiden - oregano - tabasco (indien gewenst) - peper en zout BereidingswijzeFruit de ui. Bak het gehakt apart en plet met een vork. Voeg de ui toe samen met de tomatenblokjes en de tomatenpuree. Doe de kruiden en de look erbij en laat gedurende 30min zachtjes pruttelen. (1 uur als je verse tomaten hebt gebruikt).Lekker bij spaghetti of een croque.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |