Aangepast zoeken

gemakkelijke recepten en belgische gerechten
Eenvoudige en Lekkere Recepten

Home | Links |

U bent hier: Home/ Recepten/ Sauzen en Dips/ Bolognesesaus


Bolognesesaus

Bolognesesaus

Ingredienten

Voor 2 Personen:

- 1 ui
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 250 gr gehakt
- 1 blik tomatenblokjes (of verse tomaten)
- 1 doosje tomatenpuree
- spaghettikruiden
- oregano
- tabasco (indien gewenst)
- peper en zout

Bereidingswijze

Fruit de ui. Bak het gehakt apart en plet met een vork. Voeg de ui toe samen met de tomatenblokjes en de tomatenpuree. Doe de kruiden en de look erbij en laat gedurende 30min zachtjes pruttelen. (1 uur als je verse tomaten hebt gebruikt).

Lekker bij spaghetti of een croque.



















Home | Links |

©Alle Rechten Voorbehouden | Disclaimer en Privacy