![]()
Aangepast zoeken
|
Recepten:» Aperitiefhapjes en Tapas » Bijgerechten » Brood en Broodbeleg » Cocktails en Dranken » Desserten en Gebak » Hoofdgerechten » Ontbijt en Lunch » Sauzen en Dips » Soepen » Voorgerechten
Recepten Specials:» BBQ (Barbecue) » Dieet en Afslankrecepten » Gourmet » Halloween » Kerstmenu's en Kerstrecepten » Op Grootmoeders Wijze » Paasmenu en Ei Gerechten » Sapcentrifuge Recepten » Sinterklaas » Thanksgiving » Valentijn » Winterse Recepten en Wild » Zomerse Gerechten Culinaire Informatie:» Basisrecepten » Ingredienten en Kruiden » Keukentermen » Kooktips » Belgische Bieren |
Bladerdeeg Vlinders
IngredientenVoor 4 Personen:- 150 gram poedersuiker - 1 plak bladerdeeg van 35x35 cm - 50 gram gesmolten boter om in te vetten BereidingswijzeVerwarm de oven op 220°C. Leg het bladerdeeg op een met poedersuiker bestrooid werkvlak. Bestuif het deeg met poedersuiker.Verdeel het deeg in tweeen: 35 x 17,5 cm. Vouw de uiteinden van deze repen naar het midden en vouw dit dan weer in de lengterichting dubbel zodat u een reep van 4 lagen dikte heeft. Herhaal deze handeling met het ander stuk deeg. Snijd het deeg in dunne plakken van 5 mm breedte en 9 cm lengte. Leg deze met tussenruimte op een ingeboterde bakplaat . Bak 8-10 minuten af op 190°C. Leg de vlinders direct na het bakken op een rooster, maar niet op elkaar.
|
|
©Alle Rechten Voorbehouden |
Disclaimer en Privacy |